Maatwerk

Individuele aanpassingen

Elk mens heeft individuele behoeften. In sommige gevallen kan de standaard besturing niet toereikend zijn. Warmerdam Revalidatie Service (WRS) heeft ervaring in het uitvoeren van individuele aanpassingen voor individuele behoeften.

Seriematige aanpassingen

WRS ontwerpt en implementeert modificaties voor een serie apparaten of voorzieningen. Deze modificatie kan bestaan uit een bepaalde functie die de fabrikant niet kan leveren.

Ontwikkeling van nieuwe producten

In de loop der jaren heeft WRS veel ervaring opgedaan in het uitwerken van ideeën naar een compleet product. Hierdoor is er technische expertise, materiaalkennis en inzicht in verschillende productietechnieken ontstaan. Dit heeft geresulteerd in eigen producten. Hieronder staan een aantal van onze eigen producten.

Eigen producten

  • Voetgas:
    Ons voetgassysteem is het vlaggenschip onder onze eigen producten. Al sinds 2000 is het product nagenoeg onveranderd. Mogelijke veranderingen zijn alleen ontstaan door de continue doorontwikkeling op het gebied van veiligheid en toepasbaarheid. Tegenwoordig zijn de meeste versies Plug & Play, waardoor deze eenvoudig door een ervaren monteur zijn op te
  • Noodstopsysteem radiografisch:
    Dit systeem is uitermate geschikt voor professionals betrokken bij het geven van proefritten en rijlessen. De scootmobiel kan stil worden gezet met één druk op de knop. Dit geeft u de gelegenheid in te grijpen indien nodig.

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden?

Neem dan contact met ons op.

Wij staan u graag te woord!