Mens, mileu en kwaliteit

Mens

Aandacht voor onze medewerkers, dat is voor WRS erg belangrijk. Wij streven erna om de werkomgeving zo prettig mogelijk te maken voor onze medewerkers, dat zij zich verantwoordelijk voelen voor de gezamenlijke resultaten en zo bijdragen aan het succes van het bedrijf. Ze zouden trots moeten zijn op wat zij doen en maken. Op deze manier kunnen wij klanten voorzien van betere adviezen en producten van constant hoge kwaliteit.Verder biedt WRS ruimte voor scholieren om zich te ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Wij bieden stageplaatsen waarbij een student meeloopt in het bedrijfsproces.

Milieu

Warmerdam Revalidatie Service is zich er van bewust dat er zuinig moet worden omgegaan met het milieu.
Wij zijn een bedrijf die zijn eigen logistieke afdeling heeft. Er wordt dagelijks gereden door het hele land en dit heeft impact op het milieu. Daarom zijn we altijd bezig om te kijken hoe we die impact zo klein mogelijk kunnen houden. Al onze bedrijfsauto’s voldoen minimaal aan de Euronorm 5 of hoger.
Verder steken wij veel aandacht in het scheiden van afval en het recyclen/hergebruiken van onderdelen en verpakkingen.
WRS is volledig zelfvoorzienend in zonne-energie. Doordat het dak bijna volledig bedekt is met zonnepanelen kunnen wij functioneren op onze eigen ‘groene’ stroom.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voor ons altijd voorop. Al jaren leveren wij producten doen aanpassingen waarbij wij trots kunnen zijn op de kwaliteit.
Sinds januari 2018 is Warmerdam Revalidatie Service ISO 9001 gecertificeerd.