Mens, mileu en kwaliteit

Mens

Aandacht voor onze medewerkers, dat is voor Warmerdam Revalidatie Service erg belangrijk. Wij streven erna om de werkomgeving zo prettig mogelijk te maken voor onze medewerkers. Dat zij zich verantwoordelijk voelen voor de gezamenlijke resultaten en zo bijdragen aan het succes van het bedrijf. Ze zouden trots moeten zijn op wat zij doen en maken. Op deze manier kunnen wij klanten voorzien van betere adviezen en producten van constant hoge kwaliteit. Verder biedt Warmerdam Revalidatie Service ruimte voor scholieren om zich te ontwikkelen op de arbeidsmarkt. Wij bieden stageplaatsen waarbij een student meeloopt in het bedrijfsproces.

Milieu

Warmerdam Revalidatie Service is zich er van bewust dat er zuinig moet worden omgegaan met het milieu.
Wij zijn een bedrijf die zijn eigen logistieke afdeling heeft. Er wordt dagelijks gereden door het hele land en dit heeft impact op het milieu. Daarom zijn we altijd bezig om te kijken hoe we die impact zo klein mogelijk kunnen houden. Al onze bedrijfsauto’s voldoen minimaal aan de Euronorm 5 of hoger.
Verder steken wij veel aandacht in het scheiden van afval en het recyclen/hergebruiken van onderdelen en verpakkingen.
Warmerdam Revalidatie Service is volledig zelfvoorzienend in zonne-energie. Doordat het dak bijna volledig bedekt is met zonnepanelen kunnen wij functioneren op onze eigen ‘groene’ stroom.

I spend a lot of time to do my writing tasks. And not always, I'm sure of the quality, so I use this college essay proofreading service to check my texts by professionals. I found this service accidentally while reading this informational portal, and I can say that I'm delighted.

Kwaliteit

Kwaliteit staat voor ons altijd voorop; dit komt tot uiting in onze producten, medewerkers en het serviceniveau dat wij nastreven. Al jaren leveren wij producten en doen wij aanpassingen waarbij we trots kunnen zijn op de kwaliteit. Sinds januari 2018 heeft Warmerdam Revalidatie Service dit ook geborgd in een gecertificeerd managementsysteem volgens ISO 9001.

 
 
Copyright Warmerdam Revalidatie Service 2023