Retouren

Retourprocedure Warmerdam Revalidatie Service

De goederen die bij ons besteld zijn kunt u aan ons retourneren.
Is het door u ingekochte artikel defect, dan verwijzen wij u door naar de garantie bepalingen in de algemene voorwaarden van de MetaalUnie (Artikel 14).

 
Vul het formulier zo volledig mogelijk in en verstuur deze samen met de artikelen naar:
Warmerdam Revalidatie Service
T.a.v. Afdeling Retouren
Herenweg 112
2211 VA Noordwijkerhout
 

Verzending van retouren

De verzendkosten van de retouren zijn voor rekening van de koper. Ook is de verzending van de retouren op risico van de koper. Dit houdt in dat Warmerdam niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van de retour gestuurde artikelen.

Tip: Vraag het postagentschap altijd om een track & trace code.
 

Voorwaarden

U kunt de goederen binnen de zichttermijn van 14 dagen kosteloos retourneren. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van de goederen. Als er meerdere artikelen in één order zijn besteld, kunt u retourneren tot 14 dagen na ontvangst van het laatste artikel. Het artikel dient indien redelijkerwijs mogelijk, in originele verpakking, ongebruikt en onbeschadigd retour gezonden te worden. Voor retour gestuurde producten zonder ingevuld retourformulier worden administratiekosten berekend van 15% van de aankoopwaarde tot een maximum van €50,- excl. B.T.W.
 

Afhandeling

Zodra de retourzending bij Warmerdam binnen is gekomen zullen de goederen gecontroleerd worden op eventuele beschadigingen voordat de factuur of een gedeelte hiervan gecrediteerd wordt. Als het product beschadigd is kan de waardevermindering verrekend worden met het terug te storten bedrag.
Het te crediteren bedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen op uw rekening gestort worden.
 
 
 
 
 

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.
* Verplichte velden

Copyright Warmerdam Revalidatie Service 2023