Werken bij Warmerdam Revalidatie Service

In het kort over ons

WRS is een organisatie in constante ontwikkeling waarbij de klant centraal staat. Werken bij Warmerdam Revalidatie Service (WRS) betekent werken in een groeiende en familiaire organisatie. We hebben een gezellig team van circa 20 personen waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Als groothandel vindt u via deze website een groot deel van ons programma. We zijn gespecialiseerd in reparaties en (klantspecifieke) aanpassingen van rolstoel- en scootmobiel elektronica. Met onze ophaal en bezorgdienst zijn we landelijk actief voor ons eigen dealernetwerk. Onze vestiging bevindt zich in Noordwijkerhout (Zuid-Holland). Voor meer informatie kijk op over ons. 

Spreekt dit jou aan?

Door het lage verloop van medewerkers, hebben we weinig nieuwe vacatures. Je mag ons altijd een open sollicitatie sturen. Doe dit voorzien van je C.V. en een motivatiebrief. Je kunt dit richten aan Dhr. M. Warmerdam via [email protected]

Stages

Zoek je een stageplek voor je opleiding? Wij zoeken geregeld scholieren en studenten in de richtingen van Techniek en E-Commerce. Ook voor onderzoeksopdrachten en HBO scripties zijn er vaak mogelijkheden. Hieronder vallen ook de richtingen van Bedrijfskunde, Management, HR en Logistiek.

 
Neem gerust contact met ons op! Of mail naar [email protected]
 

Vacature vakantiewerk / stage:

Warmerdam Revalidatie Service is een familiebedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in mobiliteit.
Er werken circa 20 medewerkers in verschillende technische, logistieke en administratieve functies.
Naast de verkoop van onderdelen en accessoires hebben we ook een werkplaats waarin allerlei werkzaamheden aan scootmobielen en rolstoelen worden gedaan.

Zoek jij nog vakantiewerk? Je voert je werkzaamheden uit tussen en onder supervisie van ervaren collega’s in onze werkplaats. Het team bestaat uit circa 7 medewerkers waarbij er vaak 3 binnen en 4 buiten de werkplaats actief zijn.

Jouw werkzaamheden bevat onder andere de volgende taken:

1. Klein reparatiewerk scootmobielen
Lekke band? Lamp kapot? Jij gaat ons helpen dit weer netjes in orde te maken!

2. Scootmobielen demonteren
We vinden recyclen erg belangrijk. Oude scootmobielen worden gedemonteerd. Onderdelen welke we nog kunnen gebruiken gaan de voorraad in. Alle overige onderdelen voeren we netjes gescheiden af. Hierbij krijg je direct een goed beeld van alle verschillende onderdelen waaruit een scootmobiel bestaat.

3. Onderhoud scootmobielen
Wanneer je wat meer ervaring krijgt met hoe een scootmobiel werkt en in elkaar steekt, gaan we je leren onderhoud uit te voeren. Je werkt hierbij aan de hand van een puntenlijst en lost kleine zaken direct op.

4. Scootmobielen klaarmaken voor aflevering
Voordat nieuwe scootmobielen naar de klanten gaan moeten ze uitgepakt en in elkaar gezet worden. Er moet soms een accessoire zoals een spiegel op worden gemonteerd. Ook moeten ze natuurlijk netjes glimmen als we ze weer afleveren bij de klant.

Vind je het leuk om met je handen bezig te zijn en ben je geïnteresseerd in techniek?
Ben je minimaal 16 jaar oud en zoek je vakantiewerk dat aansluit bij je opleiding? 


Stuur ons dan een e-mail via [email protected] of bel naar 0252-374941. We komen graag met je in contact!

 
 
 
Copyright Warmerdam Revalidatie Service 2022