Werken bij Warmerdam Revalidatie Service

Nieuwe Vacatures:


Vakantiewerk / stage

In het kort over ons

WRS is een organisatie in constante ontwikkeling waarbij de klant centraal staat. Werken bij Warmerdam Revalidatie Service (WRS) betekent werken in een groeiende en familiaire organisatie. We hebben een gezellig team van circa 20 personen waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Als groothandel vindt u via deze website een groot deel van ons programma. We zijn gespecialiseerd in reparaties en (klantspecifieke) aanpassingen van rolstoel- en scootmobiel elektronica. Met onze ophaal en bezorgdienst zijn we landelijk actief voor ons eigen dealernetwerk. Onze vestiging bevindt zich in Noordwijkerhout (Zuid-Holland). Voor meer informatie kijk op over ons. 

Spreekt dit jou aan?

Door het lage verloop van medewerkers, hebben we weinig nieuwe vacatures. Je mag ons altijd een open sollicitatie sturen. Doe dit voorzien van je C.V. en een motivatiebrief. Je kunt dit richten aan Dhr. M. Warmerdam via sales@wrsnet.nl

Stages

Zoek je een stageplek voor je opleiding? Wij zoeken geregeld scholieren en studenten in de richtingen van Techniek en E-Commerce. Ook voor onderzoeksopdrachten en HBO scripties zijn er vaak mogelijkheden. Hieronder vallen ook de richtingen van Bedrijfskunde, Management, HR en Logistiek.

 
Neem gerust contact met ons op! Of mail naar info@wrsnet.nl

 

Copyright Warmerdam Revalidatie Service 2023